معاون سرمایه‌گذاری معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری
احیاگری واحدهای راکد اقتصادی با حمایت صنایع پیشرفته رضوی

بازدید معاون سرمایه‌گذاری معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری از شرکت صنایع پیشرفته رضوی

معاون سرمایه‌گذاری معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری از شرکت صنایع پیشرفته رضوی بازدید کرد و استفاده از ظرفیت‌های این شرکت را برای خروج واحدهای اقتصادی از رکود مناسب دانست.

 

به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع پیشرفته رضوی، سید وحید سعادت از پروژه‌هایی که توسط شرکت صنایع پیشرفته در زمینه‌های مختلف مثل اقتصاد دیجیتال، فرآوری مواد پیشرفته، افزایش بهره‌وری در حوزه کشاورزی و.. اجرا شده است، بازدید و عنوان کرد: ظرفیت بالایی برای استفاده از این پروژه‌ها در مناطق محروم و روستایی که در دو حیث معاونت توسعه روستایی مناطق محروم و ابلاغ ریاست جمهوری مبنی بر نهضت احیای واحدهای اقتصادی بر آن تاکید شده است، وجود دارد.

همکاری با شرکت صنایع پیشرفته در سه محور

وی همکاری با شرکت صنایع پیشرفته را با توجه به رسته فعالیت اقتصادی و حوزه جغرافیایی مورد عمل شرکت در سه محور تشریح و بیان کرد: در محور اول همکاری، اگر پروژه در حوزه روستاها و مناطق محروم باشد، می‌تواند مورد حمایت هم قرار بگیرد که این موضوع می‌تواند زمینه‌ توسعه و پیشرفت مناطق محروم را فراهم کند. ما نیز از ورود شرکت صنایع رضوی به این موضوع استقبال می‌کنیم تا با توجه به توانمندی آن و اولویت آستان قدس رضوی مبنی بر حمایت از روستاهای اطراف مشهد و هماهنگی با سایر ارگان‌های استان و حتی استان‌های دیگر در راستای رونق این زنجیره ارزش در آن نقش‌آفرینی کند.

سعادت ادامه داد: زمینه دوم همکاری، اساسا استفاده از محصولاتی است که با حمایت شرکت صنایع به مرحله تولید رسیده است و با توجه به دانش‌بنیان و های‌تک بودن این محصولات، مورد استقبال ما است.

صنایع پیشرفته احیاگر واحدهای اقتصادی راکد

معاون سرمایه‌گذاری معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری نقش‌آفرینی به عنوان احیاگر واحدهای صنعتی را زمینه سوم همکاری با شرکت صنایع رضوی خواند و اظهار کرد: شرکت صنایع رضوی می‌تواند در احیای واحدهای اقتصادی راکد نقش‌آفرین باشد و در قالب و زیست بومی که در معاونت اول رئیس جمهور و معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری طراحی شده است در کنار سایر VCهای موجود که به عنوان ابزارهای مالی در کنار این موضوع خواهند بود به عنوان یکی از احیاگران با توجه به زمینه‌های در دسترس یا ماموریت‌های شرکت وارد شود.

وی خاطر نشان کرد: در هر کدام از این زمینه‌ها و یا حتی استفاده از محصولات، مدل همکاری متفاوت خواهد بود؛ مثلا در مورد پهبادها باید سازوکار استفاده از پهبادهای بذرافشان یا کودپاش و مانیتورینگ موضوعات روستایی و تولید، در وزارت جهاد کشاورزی و یک حلقه میانی اقتصادی تعریف شود.

« به اقتضای محصول و زمینه فعالیت، مدل‌های همکاری و عوامل اجرایی که می‌توانند نقش اهرمی داشته باشند، متفاوت خواهد بود.» سعادت با بیان این نکته، تصریح کرد: در رابطه با هر کدام از این محصولات به اقتضای آن، باید از وزارت‌خانه مربوطه تایید گرفت و از الزاماتی که سبب افزایش بهره‌وری می‌شوند، استفاده کرد. بخشی هم مربوط به تامین مالی است که می‌توان از تسهیل‌گرانی مانند صندوق کارآفرینی امید بهره برد.

استفاده از محصولات صنایع پیشرفته در سطح کشوری

وی با اشاره به دو محصول پهبادها و کنتور هوشمند گفت: این محصولات در زمینه افزایش بهره‌وری در محصولات کشاورزی و بهره‌وری استفاده از آب که یکی از چالش‌های فعلی کشور است، بسیار موثر بوده و قابلیت استفاده در سطح کلان را دارند.

سعادت در پایان سخنان خود، یکی از انتظارات از شرکت صنایع رضوی را علی‌رغم زمینه ایجاد شده، ورود به تولید پنل‌های خورشیدی و تکمیل این چرخه دانست و گفت: در زمینه توسعه سامانه‌های مقیاس کوچک تولید برق خورشیدی، پروژه‌هایی تعریف شده است اما علی‌رغم حمایتی که صورت می‌گیرد، تعداد این تولیدکنندگان محدود است و ورود شرکت صنایع پیشرفته در زمینه تولید انرژی پاک می‌تواند بیش از این باشد.