معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران گفت: یکی از اقدامات این سازمان از سال گذشته دانشبنیان کردن واحدهای تولیدی مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی بوده است که تاکنون از هزار و ۵۰۰ واحد دارای ظرفیت تبدیل، ۷۰۰ واحد دانشبنیان شدهاند.
به گزارش روابط عمومی شرکت صنایع پیشرفته رضوی به نقل از ایرنا، علی رسولیان در حاشیه سفر هیات دولت به خراسان رضوی افزود: تامین مالی این شرکتهای دانش بنیان شده از طریق مشاوران دنبال شده است که در این راستا ۶۰ شرکت در سال گذشته تامین مالی شده اند.
وی اظهار داشت: از سال گذشته برنامه جامعی برای حمایت از شرکتهای دانش بنیان توسط سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران تدوین شده است که در وهله نخست بنا بود تسهیلاتی در واگذاری زمین برای شرکتهای دانش بنیان و فعال در حوزه فناوری اعطا شود.
وی بیان کرد: در این راستا پارسال ۴۸ هکتار زمین به ۱۴۰ شرکت دانش بنیان در شهرکها و نواحی صنعتی خراسان رضوی واگذار شد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، ایجاد کارگاه های کوچک برای کسب و کارهای خرد و شرکتهای دانش بنیان را از دیگر اقدامات سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران برای حمایت از شرکتهای دانش بنیان ذکر و بیان کرد: تاکنون بیش از هزار و ۴۰۰ کارگاه با کمک بخش خصوصی در شهرکهای صنعتی استانی ایجاد کرده ایم.
رسولیان بیان کرد: امسال بسته حمایت از شرکتهای دانش بنیان با محوریت وزارت صنعت، معدن و تجارت در حال تدوین است که سازمان صنایع کوچک در آن نقش محوری و موثر دارد، در این راستا ایجاد شهرکهای فناوری جدید، ایجاد کارگاه هایی در شهرکهای صنعتی برای ایجاد شرکتهای دانش بنیان، اختصاص تسهیلات ویژه در واگذاری زمین و ارایه خدمات به شرکتهای دانش بنیان دنبال می شود.
وی اضافه کرد: هماهنگی بسیار خوبی با معاونت علمی و فناوری رییس جمهور و همچنین وزارت علوم صورت گرفته و در یک تعامل سه جانبه در راستای فرمایش مقام معظم رهبری، تسهیلات ویژه ای برای شرکتهای دانش بنیان در نظر گرفته خواهد شد تا منویات رهبر معظم انقلاب در نامگذاری امسال با عنوان “تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین” محقق شود.
سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و شرکتهای استانی تابعه آن اکنون با دارا بودن ۵۰۶ شهرک و ۳۲۶ ناحیه صنعتی و چهار منطقه ویژه اقتصادی درحال بهره برداری، ۸۱ شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی، هفت شهرک فناوری، ۳۸ مرکز خدمات فناوری و کسب و کار، ۲ مجتمع فناوری اطلاعات و خدمات نرم افزاری، ۹۶ هزار و ۸۴۱ قرارداد منعقده و بهره برداری از ۴۸ هزار و ۵۳۵ واحد صنعتی و سه هزار و ۱۸۲ واحد کارگاهی، زمینه اشتغال مستقیم ۹۶۱ هزار و ۹۱۰ نفر را در سراسر کشور فراهم کرده است.