حمایت آستان قدس رضوی از تولید تجهیزات پزشکی پیشرفته؛گامی به‌سوی خودکفایی ملی

با پشتیبانی شرکت صنایع پیشرفته رضوی، شرکت فناوری نوین سلامت اردیبهشت، در سال ۱۴۰۳ موفق به افزایش تولید و بهره‌برداری از خطوط جدید خود شد.

اقدامی که، جایگاه ایران را در تولید تجهیزات پزشکی ارتقا داده است.
در راستای حمایت از توسعه صنعت تجهیزات پزشکی، شرکت صنایع پیشرفته رضوی با اجرای برنامه‌های بازارسازی برای شرکت فناوری نوین سلامت اردیبهشت، زمینه افزایش تولید و بهره‌برداری از خطوط جدید این شرکت را، فراهم کرده است.
مدیرعامل شرکت صنایع پیشرفته رضوی، درباره مهم‌ترین اقدامات انجام‌شده، گفت: از جمله این موارد می‌توان به ایجاد ارتباط با مراجع و مراکز ذیربط و حمایت از توسعه شبکه توزیع و فروش، اشاره کرد.
احسان سابقی‌نیا، اظهار کرد: این تلاش‌ها منجر به تقویت جایگاه شرکت در بازار تجهیزات پزشکی کشور شده است که از نتایج آن، می‌توان به فروش ۵۰ دستگاه برونکوسکوپ به هیئت امنای صرفه‌جویی ارزی در معالجه بیماران، به مبلغ ۴۰ میلیارد تومان، اشاره کرد.
تولید آندوسکوپ‌های انعطاف‌پذیر بومی

وی شرکت فناوری نوین سلامت اردیبهشت را اولین و تنها تولیدکننده آندوسکوپ‌های انعطاف‌پذیر در ایران و غرب آسیا عنوان کرد و افزود: این شرکت با تولید دستگاه‌های گاستروسکوپی، کولونوسکوپی، برونکوسکوپی و سیستوسکوپی، نیازهای داخلی را تأمین و از خروج میلیون‌ها یورو ارز،جلوگیری می‌کند.
به گفته مدیرعامل شرکت صنایع پیشرفته رضوی، تولید این تجهیزات با کیفیت بالا و هزینه کمتر نسبت به نمونه‌های خارجی، نقش مهمی در کاهش هزینه‌های درمانی کشور، دارد.
حمایت‌های شرکت صنایع پیشرفته رضوی

احسان سابقی‌نیا،گفت: با تزریق منابع مالی و تجهیز شرکت نوین سلامت اردیبهشت، مراحل اولیه تولید را آغاز کردیم و در سال ۱۴۰۳ ،شاهد تولید انبوه محصولات این شرکت بودیم.
وی افزود: تلاش ما بر این بوده، فرآیند تجاری‌سازی را تسهیل کنیم و محصولات این شرکت بتوانند در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی، مورد استفاده، قرار گیرند.
لازم به ذکر است، دکتر عبدالرضا اسرار مدیرعامل شرکت اردیبهشت، در بیست و پنجمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران به عنوان فناور برگزیده کشور، در زمینه ذرات بنیادی،مورد تقدیر،قرار گرفت.

شرکت صنایع پیشرفته رضوی در مسیر خودکفایی صنعتی

در شرایطی که اقتصاد کشور با چالش‌های متعددی مواجه است، شرکت صنایع پیشرفته رضوی، با تمرکز بر تولید داخلی، حمایت از نخبگان و کاهش وابستگی به نفت، تلاش کرده است مصداق واقعی اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، باشد.

شرکت صنایع پیشرفته رضوی، با اجرای پروژه‌های فناورانه، به دنبال افزایش توان تولید داخل، توسعه محصولات راهبردی و افزایش سهم صادراتی ایران در حوزه فناوری‌های پیشرفته، است.

حرکت در مسیر استقلال صنعتی

آقای احسان سابقی نیا ،مدیرعامل شرکت صنایع پیشرفته رضوی، سرمایه‌گذاری خطرپذیر را یکی از رویکردهای اصلی این مجموعه عنوان و خاطرنشان کرد:روی طرح‌هایی سرمایه‌گذاری کرده‌ایم که علاوه بر تقویت تولید داخلی، باعث کاهش وابستگی کشور به واردات محصولات استراتژیک، شوند.
آقای سابقی‌نیا اظهار کرد: هدف ما این است که کشور در برخی حوزه‌های فناوری پیشرفته، به خودکفایی برسد و حتی بتواند در بازارهای بین‌المللی،رقابت کند.

نقش‌آفرینی در اقتصاد دانش‌بنیان و افزایش صادرات

وی با اشاره به سرمایه‌گذاری شرکت صنایع پیشرفته رضوی در فناوری‌های نوین صنعتی گفت: این مجموعه برنامه‌های توسعه‌ای گسترده‌ای برای افزایش سهم صادرات فناوری، در دستور کار دارد.
مدیرعامل شرکت صنایع پیشرفته رضوی، ادامه داد: یکی از اهداف اصلی ما این است که شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی را وارد زنجیره صادرات کنیم.
در حال حاضر، برخی از شرکت‌های تحت حمایت ما توانسته‌اند به بازارهای خارجی راه یابند که این، نشان‌دهنده ظرفیت بالای کشور در حوزه فناوری‌های پیشرفته، است.

آستان قدس رضوی پیشگام در تولید افزودنی‌های راهبردی

شرکت صنایع پیشرفته رضوی با حمایت از شرکت بهین فرآیند هشتم، تا پایان سال ۱۴۰۳ خط تولید افزودنی ZDDP را راه‌اندازی می‌کند.  این اقدام، گامی مهم در راستای خودکفایی صنعتی و کاهش وابستگی به واردات است.

مدیرعامل شرکت صنایع پیشرفته رضوی، گفت: این اقدام با هدف توسعه تولیدات راهبردی در حوزه روانکارهای صنعتی، انجام می‌شود.
احسان سابقی‌نیا، اظهار کرد: در واقع این خط تولید که نقش کلیدی در بهبود کیفیت روغن‌های صنعتی و موتوری دارد، با حمایت‌های مالی و فنی شرکت صنایع پیشرفته رضوی در حال آماده‌سازی است.
وی ادامه داد: با بهره‌برداری از این پروژه، نیاز داخلی به این افزودنی حیاتی کاهش یافته و گامی مهم در راستای خودکفایی صنعتی کشور، برداشته خواهد شد.

اهمیت افزودنی ZDDP در صنعت روانکارها

مدیرعامل شرکت صنایع پیشرفته رضوی ، درباره کاربردهای این محصول خاطرنشان کرد: ZDDP (زینک دی‌آلکیل دی‌تیوفسفات) یکی از مهم‌ترین افزودنی‌ها در صنعت روانکارها است که به‌عنوان ضد سایش، ضد اکسیداسیون و ضد خوردگی در انواع روغن‌های موتور، هیدرولیک و گریس‌ها، استفاده می‌شود.
وی،ادامه داد: با توجه به تولید سالانه ۱.۲ میلیون تن روغن روانکار در ایران، نیاز بازار داخلی به این افزودنی حداقل ۲۴ هزار تن برآورد می‌شود که در حال حاضر از طریق واردات تأمین می‌شود و حدود ۵ هزار میلیارد تومان، ارزبری دارد.

ظرفیت تولید و اشتغال‌زایی

احسان سابقی‌نیا بیان کرد: واحد تولید ZDDP سرمایه‌گذاری‌شده توسط شرکت صنایع پیشرفته رضوی، در فاز اول با ظرفیت تولید ۱۵۰۰ تن در سال، در تلاش است گامی در راستای کاهش وابستگی به این افزودنی بردارد، اقدامی که می‌تواند سهم به سزایی در تأمین نیاز داخلی و کاهش واردات ، داشته باشد.